Horoscop lunar 2013

In perioada care urmeaza vom face din tantar armasar si numai o simpla vorba va isca un scandal in toata regula, si vom avea impresia ca nu ne mai suportam pe noi insine. Vom exagera, incat vom ignora scaderea calitatii propriei vieti, ne va fi teama si vom considera ca avem ghinion. Iata ce ne prezic astrologii despre toate zodiile:

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Relatiile tale cu cei din familie sunt dintre cele mai bune. Fa mici gesturi fata de toti ai tai si vei avea parte de rasplata inzecita. In cuplu, nu da curs geloziei pe care o simti, e doar influenta lui Neptun. Marte te incita sa-ti asumi mai multe sarcini decat poti duce.
Taur (21 aprilie - 21 mai)
Soarele iti lumineaza de-a dreptul viata de familie. Daca ai copii, constati ca au evoluat minunat. Te intelegi bine si cu parintii, si cu partenerul de cuplu, caruia reusesti sa-i transmiti din cheful tau de viata. sunt favorizate proiectele profesionale si banii munciti.
Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Uranus iti sustine afectivitatea si practic toti cei din jur simt pe propria lor piele ce sentimente ai pentru ei. Cei apropiati sunt de-a dreptul uimiti, dar nimeni nu se plange. Se intrevede o crestere a veniturilor tale, insa nu cheltui in avans, poti cere o crestere de salariu.
Rac (22 iunie - 22 iulie)
Tot ce este legat de familia ta este favorizat in perioada care urmeaza. Afectiunea pentru partenerul de viata se dezvaluie fara nici un fel de oprelisti, iar relatia voastra este mai mult decat implinita. Este posibil sa se concretizeze unul din proiectele la care lucrezi.
Leu (23 iulie - 22 august)
Acasa atmosfera va fi deosebit de placuta. Se poate sa-ti schimbi stilul de viata, ceea ce-ti doresti de multa vreme. Reusesti sa-ti subjugi partenerul de-a dreptul prin micile atentii cu care-l coplesesti. Profesional, Marte iti sustine dorinta de putere si castig.
Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Soarele iti lumineaza viata de familie, iar Jupiter anunta bucurii si posibila venire pe lume a unui copil. Exigentele tale tulbura putin linistea in cuplu, cu atat mai mult cu cat nu prea reusesti sa spui clar ce vrei. Cu ajutorul lui Mercur, vei reusi sa economisesti binisor banii.
Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Astrele va ajuta fiti placuti si mai siguri pe voi in relatiile cu cei din familie. Rezultatul va fi o atmosfera mult mai vesela si linistita in casa, plina de intelegere si complicitate. Atentie la bani si la bunuri, va puteti confrunta cu o spargere sau chiar cu un furt.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Da dovada de mai multa intelegere fata de copii daca vrei sa te asculte si respecta libertatea partenerului de viata, daca vrei sa te intelegi mai bine. Jupiter te ajuta sa-ti protejezi veniturile mai mult decat intentionai s-o faci si ai mult noroc profesional.
Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)
Relatiile cu parintii sunt mai mult decat favorizate in perioada care urmeaza. La fel si relatia cu partenerul de viata, ceea ce-ti permite sa deschizi noi legaturi de complicitate constructiva. Luna te ajuta sa-ti sporesti veniturile, iar castigurile depasesc binisor miza initiala.
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Perioada ce urmeaza se anunta deosebit de incarcata dar, sustinuta de influenta lui Pluton, reusesti sa faci adevarate miracole. Rasplata va fi un sentiment plenar de multumire. Saturn te determina sa intelegi ca fericirea in cuplu se construieste zilnic, nu e de-a gata.
Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)
Se anunta ciocniri cu copiii, care-ti vor contesta hotararile, dar nu trebuie sa dramatizezi. In schimb, relatia de cuplu este total protejata de influentele astrale. Veniturile sunt principala ta preocupare, fie ca sunt legate de nevoile unui parinte ori de intrarea banilor in propriul cont.
Pesti (19 februarie - 20 martie)
Lipsa de obiectivitate in relatiile apropiate va creeaza unele probleme legate de raportul de forte din familie. Compensati insa cu intelegerea pe care o primiti acum de la partenerul de viata, ceea ce va face sa fiti mandri ca sunteti impreuna. Intelegeti ca banii nu aduc fericirea!

Un comentariu:

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.