Detoxifierea ficatului cu ulei de ricin si coaja de usturoi

Casa noastra are nevoie de curatenie generala in fiecare an, asa si organismul nostru are nevoie de dezintoxicarea ficatului, ce este ca un filtru pentru substantele toxice. Ajutand ficatul sa se elibereze de toxine, aducem un mare aport sanatatii intregului organism. Dupa curatarea ficatului, si tenul se curata, astfel dispar afectiunile dermatologice, ochii incep sa sclipeasca, mersul devine mai energic si ne putem bucura de placerile vietii. Detoxifierea o putem face cu ajutorul legumelor si fructelor, cerealelor dar si cu ajutorul coniacului si uleiului de ricin. Iata doua retete de detoxifiere:
 Cu coniac si ulei de ricin
 Coniacul este un vasodilatator foarte bun, inclusiv pentru caile biliare. Cand ele se dilata, pietrele ies mai usor. Uleiul de ricin este un excelent purgativ. 
Metoda este foarte usoara, iar coniacul trebuie sa fie de calitate (nu contrafacut cu zahar ars). Dimineata se face o clisma si toata ziua se mananca mere sau se beau sucuri. Seara, dupa ora 19, se beau 50 g de coniac, fie cu inghitituri mici, fie dintr-o data. Dupa 30 de minute, se beau 50 ml de ulei de ricin. Daca apare senzatia de sete, se poate bea si putin apa. Dimineata apare diareea, iar in urmatoarele 2 zile se tine o dieta fara alimente grase, prajite sau produse de patiserie, deoarece ficatul inca se mai curata si nu trebuie sa-l incarcam suplimentar. Daca sunteti la prima curatare, in primele 3 luni faceti trei proceduri, cate una pe luna. Dupa aceea se fac doua pe an.
 Coaja de usturoi
Din coaja bine uscata de usturoi se prepara o pulbere din care se consuma cate o lingurita, de 2-3 ori pe zi, cu putina apa, sau se adauga in diferite mancaruri. Infuzia dintr-o lingura de coji de usturoi in 200 ml apa sau in ceai de papadie, cel ce sprijina functia muschiului cardiac, a rinichilor si se foloseste pentru curatarea organismului. Se fac cure de 30 de zile, cu pauze de 10 zile intre cure.
Voi ce alte cure de detoxifiere ati urmat? Care a fost cea mai eficienta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.