Concurs 2012 E.L.F iti ofera un iPhone 4

E.L.Fcosmetics a organizat un nou concurs ce ofera un premiu tentant si util in acelasi timp,  pentru toate doamnele si domnisoarele.
Ce trebuie sa faci?
Trebuie sa faci o comanda de minim 50 lei pe www.eyeslipsface.com.ro in perioada 8 - 13 iunie 2012.
Puteti face cate comenzi doriti pentru ca veti participa la concurs cu fiecare comanda in parte. In cazul in care castigatorul nu isi ridica comanda acesta va fi descalificat si va fi aleasa o alta persoana prin tragere la sorti. Persoanele care figureaza in baza de date ELFcosmetics ca fiind in lista neagra cu comenzi plasate si neridicate de la curier/posta romana, nu pot participa la acest concurs. Alegerea si desemnarea castigatorului va fi facuta pe data de 20 iulie 2012, castigatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail. 
Numele castigatorului va fi afisat pe pagina de concurs a www.eyeslipsface.com.ro dar si pe pagina de facebook ELF Romania.
Castigatorul va primi premiul prin curierat rapid in termen de 5 zile de la anuntarea castigatorului
Premiul:
- un smartphone iPhone4.
Am folosit si mai folosesc produse cosmetice de la ELF imi plac, au formule usoare si naturale. Avand in vedere ca preturile sunt foarte mici in comparatie cu altele, fie ca se potrivesc sau nu tuturor, sigur veti gasi un produs de care aveti nevoie si care sa vi se potriveasca. Desigur parerile despre aceste produse sunt impartite la fel ca si in cazul altor cosmetice, decizia va apartine daca sa folositi/ sa incercati/sa cumparati sau nu anumite produse. Dar pana nu veti incerca nu veti avea de unde sa stiti cat sunt de bune. Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.