Ce sa mananc la micul dejun

Micul dejun e foarte important deoarece da energie si un randament mai bun pe intreaga zi. Iata ce poti manca la micul dejun.
Pasta din fructe tropicale care se pot prepara in 5 minute. Prepara in blender un piure din jumatate de mango taiat in cuburi, jumatate de cana de bucati de ananas proaspat, jumatatate ceasca plus 1 lingurita de suc de portocale, jumatate de ceasca plus o lingurita de iaurt simplu degresat, 1 lingura jumatate de zahar, jumatate de lingura de suc de lime si 4 cuburi de gheata. Poti savura pasta cu un biscuit mic din tarate de graut. Numar de calorii 410
Omleta in lipie
Incalzeste, la foc mediu, intr-o cratita adanca, 1 lungurita de ulei de masline. Adauga 1 lingura de ceapa maruntita, 6 rosii cherry taiate pe jumatate, 1 cana de fruze de spanac si 3 ciuperi feliate. Caleste-le 2 minute. Intr-un bol bate 2 oura mari si 2 linguri de lapte degresat: toarna ingredientele peste mixul de legume. Amesteca si lasa totul pe foc inca 5 minute. Umple o lipie din faina integrala cu omleta, 1 lungura de guacamole si 1 lingura de branza Cheddar rasa. Numar de calorii 420.
Sau poti incerca lapte cu cereale, biscuiti Belvita cu iaurt simplu sau Sana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.