Idei de cadouri pentru Craciun

Acusi acusi vine Craciunul si prin cap incep sa circule idei de cadouri pentru Craciun. Daca nu ti-au venit inca poate poti sa te inspiri de aici:
1.pentru copii
Pentru copii e destul de usor poate cel mai usor. Ce-ai putea sa ii cumperi decat dulciuri, jucarii, carti colorate, hainute, gadgeturi etc
2.pentru fete/femei: hmm m-am gandit tot timpul ca de Craciun daca ai persoana apropiata de gen feminin de aceeasi varsta niste cadouri indraznete ar face tot deliciul. Asa ca de Craciun unei fete nu i-ar strica o chestie din aia lunga din xxl-shop-uri. Lasand gluma la o parte fetele iubesc jucariile de plus, un urs mare de plus cu bomboane de ciocolata e perfect. Sau un parfum dar stiti ca fetele is cam mofturoase si trebuie ales un parfum care sa i se potriveasca perfect.
Alte cadouri pentru fete/femei: esarfe, bijuterii, telefoane mobile, o vacanta la munte, articole de bucatarie (set de pahare, unstensile, electrocasnice),
3. pentru baieti/barbati
articole de imbracaminte si incaltaminte, sticla de vin, dulciuri, bricheta, set de barbierit, articole sportive, bratari. Daca mai aveti alte idei de cadouri de Craciun spuneti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.